Workshop Jaarsbrief schrijven

In tegenstelling tot een lijst goede voornemens, helpt een Jaarsbrief bij het aangaan van uitdagingen en het varen van je eigen koers. De workshop laat je met een warme blik terugkijken en intuïtief vooruitkijken naar het onbekende.

“1 x per jaar een brief aan jezelf schrijven is een must! Het zet je dromen, acties, teleurstellingen en verwachtingen op een rij. Je krijgt inzicht, wordt dankbaar en hoopvol tegelijkertijd. Lonneke zet je aan het denken met de juiste vragen waardoor je het jaar fijn afsluit en vol goede moed begint. Ik heb nieuwe dromen uitgeschreven en kwam er een jaar later achter dat alles is uitgekomen! Het leek wel self-fulfilling prophecy.” – Mena Leila

Korte schrijfoefeningen en gespreksmomenten leiden je naar een brief voor je toekomstige zelf. Welke voorwaarden kun je creëren om positieve dingen te laten gebeuren in het komende jaar? Waar wil je aandacht aan besteden, ruimte voor maken? Jouw Jaarsbrief helpt je om het avontuur aan te gaan. Aan het einde van het jaar kun terugblikken op jouw dromen en de weg die je hebt afgelegd.
Zo wordt het een bijzonder jaarlijks ritueel voor jezelf, of met een vriend(in) of familielid.

In deze vreemde tijd is het nooit te laat om een Jaarsbrief te schrijven!
Mail naar apolloniawrites@gmail.com
Je bent welkom,
Lonneke

2018-12-17 Workshop Jaarsbrief 2019 - foto Gerben Hermanus
foto: Gerben Hermanus