Poëzie & creatieve schrijfworkshops

Onderzoek wat je écht wilt en geef vorm aan je creatieve dromen!

Vanuit mijn eigen creatieve reis en passie voor schrijven en dichten maak ik workshops die jou verder helpen. Ook bied ik coaching met en zonder paarden, want Oefening Paard Kunst.
Mail me op opkcoaching@gmail.com voor onderstaande workshops, of workshops en coaching op maat (met paard of pen):

WORKSHOP DROOMBOOM
Het was een inspirerende workshop die zich richtte op het letterlijk en figuurlijk ‘rooten’ van niet-gerealiseerde dromen in een realistisch actieplan. […] Doordat ze haar eigen creatieve reis heeft afgelegd, was Lonneke een enthousiaste en bemoedigende mentor, die een lang genegeerde creatieve passie aanwakkerde en duidelijke en praktische begeleiding bood. Aanbevolen!-> Lees meer

WORKSHOP JAARSBRIEF
“1 x per jaar een brief aan jezelf schrijven is een must! […] Ik heb nieuwe dromen uitgeschreven en kwam er een jaar later achter dat alles is uitgekomen! Het leek wel self-fulfilling prophecy.” – Mena Leila. -> Lees meer

COACHING MET PAARDEN
Oefening Paard Kunst, dus lees meer over wat OPK Coaching jou te bieden heeft. -> Lees meer

NIEUW! Coachtraject (P)AARDEN VOOR CREATIVITEIT
Een kort coachtraject dat de workshop Droomboom combineert met een sessie paardencoaching. -> Lees meer

Mijn creatieve reis

Na een ongeluk eind 2016 stond ik mezelf meer en meer toe ruimte te maken voor poëzie en creatieve impulsen. In 2018 begon ik met De Nachtvlinder, om op speelse wijze poëzie in mezelf en anderen te laten ontpoppen. (Shuffle deed een interview.)

Al schrijvend poog ik de wereld zinniger te maken. Ik schrijf poëzie, korte verhalen, live teksten, cultuurwetenschappelijke artikelen en bedenk poëtische concepten zoals TREK, De Nachtvlinder of Club KLETS! Mijn proefschrift-in-wording gaat over de wisselwerking tussen theater en maatschappij. In 2011 werd mijn scriptie bekroond werd met de landelijke TheaterScriptieprijs. In 2017 won ik de Shuffle Schrijfmarathon. Ik schreef reflecties op lokale kunst en cultuur voor Shuffle en was co-organisator voor de ShufflePrent. Naast redactionele ervaring, heb ik ook ervaring met het begeleiden van academische teksten als universitair docent.


Foto: Montyism
De Nachtvlinder (foto: Montyism)

volg Apollonia Writes op Instagram en Youtube.
volg De Nachtvlinder op Instagram en Facebook.
Volg OPK Coaching op Instagram.

Workshops & Events

voorbeelden van poëzie & acts