POËZIE: workshops, events & band

Na een ongeluk eind 2016 stond ik mezelf meer en meer toe ruimte te maken voor poëzie en mijn eigen ‘gekke’ creatieve impulsen. Dat bleek zo gek nog niet. In 2018 begon ik De Nachtvlinder, om op speelse wijze poëzie in mezelf en anderen te laten ontpoppen. En daarna was het niet meer te stuiten: schrijfworkshops, poëtische installaties, woord/kunst/muziek events, festivals en de band GALM ontstonden (zie agenda/archief).

Hieronder lees je meer over wat ik voor jou of je event kan betekenen! Of mail voor meer mogelijkheden: apolloniawrites@gmail.com


POP UP POËZIE

Pop Up Poëzie is een poëtische synthese van jouw evenement. Ter plekke opgetekend en als performance gebracht!

“De Nachtvlinder in three words? Humor, eloquence and spice.”
– Sarah Smith bij het Filosofisch Diner

>>> Lees meer in de flyer <<<
of mail direct apolloniawrites@gmail.com voor informatie en boekingen.


WORKSHOPS

WORKSHOP DROOMBOOM

DroomBoom was een inspirerende workshop die zich richtte op het letterlijk en figuurlijk ‘rooten’ van niet-gerealiseerde dromen in een realistisch actieplan.”

“Doordat ze haar eigen creatieve reis heeft afgelegd, was Lonneke een enthousiaste en bemoedigende mentor, die een lang genegeerde creatieve passie aanwakkerde en duidelijke en praktische begeleiding bood. Aanbevolen!

>>> Lees meer <<<
of mail direct apolloniawrites@gmail.com

WORKSHOP JAARSBRIEF

Over de Jaarsbrief:
“1 x per jaar een brief aan jezelf schrijven is een must! […] Ik heb nieuwe dromen uitgeschreven en kwam er een jaar later achter dat alles is uitgekomen! Het leek wel self-fulfilling prophecy.” — Mena Leila.

>>> Lees meer <<<
of mail direct apolloniawrites@gmail.com


GALM

Poëtisch groovende rock!
#dontpanicstaygalm #geenpaniekblijfgalm

Volg op Instagram / Bandcamp.
Book: galmtheband@gmail.com

volg Apollonia Writes op Instagram en Youtube.
volg De Nachtvlinder op Instagram en Facebook.
Volg OPK Coaching op Instagram.


EVENTS
Kijk in de agenda, volg me op socials, of neem contact op voor mogelijkheden van een event op maat: apolloniawrites@gmail.com