OPK Coaching

Oefening Paard Kunst!

Je vertelt jezelf allerlei verhalen en vaak geloof je er in. Sommige van die verhalen zijn behulpzaam, maar soms klopt zo’n verhaal niet (meer) en zit het je in de weg. Paardencoaching is een ervarings- en oplossingsgerichte methode die door deze verhalen heen prikt.

In contact met het paard, kom je in contact met je eigen natuur. Hoe pak jij dingen doorgaans aan? Wat staat je in de weg? Wat is voor jou de kern? Waar kan je aan werken? Welke stappen kun je zetten? In het oefenen van het contact met je natuurlijke bronnen, kom je uiteindelijk dichter bij je eigen levenskunst.

Ik vertrouw er als coach 100% op dat je jouw eigen wijsheid, creativiteit en oplossingen al in je draagt. Geen hapklare antwoorden of gerichte training dus, maar een proces van zelfontdekking en -vertrouwen.

Benieuwd naar wat coaching met paarden voor jou kan doen? Mail me over de mogelijkheden of een vrijblijvend kennismakingsgesprek: opkcoaching@gmail.com En volg Oefening Paard Kunst op Instagram.

Meer lezen over coaching met paarden: klik hier. Of bekijk de onderwerpen hieronder.

Kort coachtraject:(P)aarden voor creativiteit

Dit korte traject is een combinatie van de workshop Droomboom: aarden in je creatieve kracht én een coachingsessie met de paarden, waarin je aan de slag gaat met de eerste stap die zich aandient.
Zo helpt het korte traject ‘(P)aarden voor creativiteit’ om jouw creatieve bronnen te (h)erkennen en jezelf te aarden, zodat je ze in kunt zetten. -> Lees meer!
Of mail me: opkcoaching@gmail.com

Vrijblijvend gesprek

Interesse in coaching? Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of het wat voor je is, via opkcoaching@gmail.com

Over mij als coach

Benieuwd hoe ik tot deze manier van coachen ben gekomen? En wat ik met en zonder paarden te bieden heb als coach? Kom er achter.

Locatie

De coaching vindt buiten in de wei plaats aan de rand van het natuurgebied in Egmond, Noord-Holland.


“In contact met het paard, kom je in contact met je eigen natuur.”

Lonneke


Oefening Paard Kunst
Ervaar het zelf: