Ik droom te dromen

Dankbaar dat de Argentijnse muzikant Rene de Mar met mij het Open Podium van Park de Oude Kwekerij wilde bestijgen.

Ik heb genoten van deze improvisatie van mijn poëzie op muziek. Ook schreef ik een gedicht, geïnspireerd op zijn nummer Soñando soñar:

Martien Douw schreef in de Alkmaarse Courant de mooie woorden:

“Dan was er nog de Alkmaarse dichteres Apollonia. Zij trad op met Rene de Mar, een Argentijnse gitarist. Een mooie opvoering, waarin gesproken teksten samenvloeiden met gitaarspel en Spaanstalige zang. Een duet van geliefden leek het. Misschien onbedoeld. Zij wekten althans die illusie.”

Nogmaals dankbaar, droom ik verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s