De Nachtvlinder ontpopt

Op 20 mei streek De Nachtvlinder neer op IMPULS, de 3-daagse kunstmanifestatie bij HAL25 van 19 t/m 21 mei te Alkmaar.

Het podium S-BASE (Soft Body as A Search Engine) van ReMark zaait ideeën en oogst projecten. De Nachtvlinder transformeert de S-BASE tot een cocon waar gedachtes en ervaringen zich kunnen verpoppen en ontpoppen tot poëtische teksten en een gezamenlijk kunstwerk o.l.v. kunstenares Rosina Loocks. Met in-pop performance en sculpturen van Michiel Bakkum. Zo geven we De Nachtvlinder vorm.

Het thema was METAMORFOSE:
Hoe verandert de ruimte van de kunst jou, en andersom?
Hoe kunnen kunst en poëzie de ruimte transformeren?

De Nachtvlinder wil een vlammetje ontsteken waar dichters, schrijvers en anderszins poëtisch geïnteresseerden in en om Alkmaar op af komen om elkaar te leren kennen, werk te delen én te maken, en de liefde voor poëzie uit te dragen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s