Co-creatie, wat is dat?

Afgelopen zaterdag was ik naar de conferentie ‘Co-creatie in het theater’ in Frascati te Amsterdam. Het resultaat is dit artikel.

Ik vind het steeds interessanter om me te verdiepen in dit ‘soort’ theater, al is het zo divers en uiteenlopend qua aanpak. Ben al eens naar ICAF geweest en was betrokken bij  Vadi-Nevadi en Ordinary People van Archa Theater en Inventory of Powerlessness van Edit Kaldor. Het komt niet voor niets op mijn pad, denk ik.

Het is in ieder geval een trend in beleid, theaters en opleidingen die aandacht verdient. Hoop er zo aan bij te dragen! En voor Frascati mag ik nog een uitgebreider artikel schrijven. Binnenkort meer…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s